Laser karvanpoisto

Ennen hoidon aloitusta iholle levitetään kirkasta geeliä ihon suojaamiseksi. Laser karvojenpoisto toimenpiteessä ammattilainen painaa kädessä pidettävää laser instrumenttia ihoasi vasten. Laitetta voidaan kutsua myös valoimpulssilaitteeksi.

Karvan poisto laserilla

laser laite

Kun laser aktivoidaan, valopulssi läpäisee ihosi pinnan vaikuttaen karvatupeihin, joissa karvojen kasvu alkaa. Valo tuhoaa karvatupeita estäen karvan kasvua. Karvanpoisto laserin ainutlaatuinen teknologia suojaa ihoa kivunlievitysmenetelmän ansiosta. Tämän menetelmän ansiosta hoito on kivuton ja asiakkaalle mahdollisimman miellyttävä. Valoimpulssilaitteet kotikäyttöön ovat hintaluokaltaan sadasta eurosta aina tuhanteen euroon. Esimerkiksi Silk’n Glide valoimpulssilaite soveltuu kivuttomaan karvanpoistoon (hinnaltaan noin 150 euroa).

Toimenpiteen aikana sekä asiakas että hoidon tekijä käyttävät suojalaseja, jotka suojaavat silmiä laser -valolle altistumiselta.

Toimenpiteen kesto riippuu hoidettavasta alueesta. Pienten alueiden, kuten ylähuulen hoito voi kestää vain muutamia minuutteja, kun taas suurempi alue kuten selkä, voi vaatia muutaman tunnin.

Asiakkaat huomaavat näkyviä tuloksia jo jopa yhden hoitokerran jälkeen ja täysin onnistunut pysyvä karvojenpoisto saavutetaan erittäin nopeasti. Täydelliseen ja pysyvään karvojenpoistoon laser – menetelmällä vaaditaan yleensä vain 3 – 6 hoitokertaa. Voit tilata tästä karvanpoiston Cityklinikalta.

Laser-karvanpoiston jälkeen et tarvitse erillistä toipumisaikaa, vaan voi palata normaaleihin aktiviteetteihin välittömästi.

Kategoria(t): Ei kategoriaa. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.